Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΠΕ

Με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, από το βήμα του εκτάκτου συνεδρίου της ΕΝΠΕ, ο οποίος αφού επιχείρησε να συσχετίσει τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων που παρευρέθηκαν στο συνέδριο με τις δολοφονικές επιθέσεις των ναζί, αποχώρησε εν συνεχεία από το συνέδριο, ο Κώστας Πουλάκης,  μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η προσπάθεια του Υπουργού Εσωτερικών να συκοφαντήσει τους αγώνες των εργαζομένων για δουλειά και ζωή, χαρακτηρίζοντάς τους “σόου για το δελτίο των 8” και επιχειρώντας να τους ταυτίσει με τη ναζιστική δολοφονική βία προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό και αγανάκτηση, την ίδια στιγμή που – με τη θεατρινίστικη αποχώρησή του από το συνέδριο της ΕΝΠΕ – ο ίδιος απέφυγε να πάρει θέση για τα ασφυκτικά προβλήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Μιχελάκης, αντί να απολογηθεί για την απελπισία την οποία έχει προκαλέσει στους πολίτες η πολιτική που ο ίδιος και η κυβέρνησή του εφαρμόζει, με τις απολύσεις, την ανεργία και τη γενικευμένη φτώχεια, αντί να απολογηθεί για την κάλυψη που στελέχη του κόμματός του δίνουν στη ναζιστική ανομία, είχε το θράσος να επιστρατεύσει την πιο αισχρή, ανιστόρητη και πολιτικά επικίνδυνη λασπολογία κατά των εργαζομένων. Απέδειξε σήμερα ότι εχθρός του και της κυβέρνησής του είναι οι άνθρωποι του μόχθου, οι άνθρωποι που αγωνίζονται για επιβίωση, αξιοπρέπεια, δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου