Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ : ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ

Πηγή : www.avgi.gr
Με κεντρικό σύνθημα "Ανατρέπουμε την πολιτική του Μνημονίου και του 'Καλλικράτη'. Αλλάζουμε τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας" πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή με επιτυχία η δεύτερη Πανελλαδική Ολομέλεια του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή. "Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη, είτε έχουν προηγηθεί οι βουλευτικές εκλογές, όπως επιδιώκουμε, είτε όχι" τόνισε στην κεντρική του εισήγηση ο συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Τζόκας.
"Στόχος μας θα πρέπει να είναι η ματαίωση των σχεδίων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για 'χαλαρή' αυτοδιοικητική ψήφο" υπογράμμισε ο υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης. "Ο αγώνας μας σήμερα είναι πρώτα απ' όλα αγώνας επιβίωσης της Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια επαναπροσδιορισμού της σε νέες βάσεις. Δεν επιδιώκουμε τον εξωραϊσμό, αλλά την ανατροπή της βάρβαρης κυρίαρχης πολιτικής, την ανατροπή των συσχετισμών στις τοπικές κοινωνίες και την ανατροπή του σημερινού αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας" σημείωσε ο Κ. Πουλάκης.

Η βουλευτής της Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα και επικεφαλής της ΕΚΚΕ Εσωτερικών ανέφερε από την πλευρά της ότι το κόμμα θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς η Τ.Α. ως θεσμός είναι ένα βασικό εργαλείο προκειμένου να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του και να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική. Η Σ. Σακοράφα χαρακτήρισε τέλος "αστειότητα" τον νέο εκλογικό νόμο, αποδίδοντας μάλιστα τη θέσπισή του "στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μην καταγραφεί στην κάλπη η πολιτική και ηθική της κατάπτωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου