Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΠΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ : “ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" - "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ"

Σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που έχει ανακύψει λόγω των κυβερνητικών μεθοδεύσεων περί της ημερομηνίας διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ο Υπουργός Εσωτερικών και η κυβέρνηση ότι οι λαθροχειρίες τους σε σχέση με την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών τους έχουν οδηγήσει σε πλήρη απομόνωση, ακόμα και από τα αυτοδιοικητικά στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ο κ. Μιχελάκης πως δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο να σκαρφίζεται διάφορους απίθανους τακτικισμούς, προκειμένου να συσκοτίσει το πολιτικό μήνυμα των επερχόμενων εκλογών και να διασώσει πολιτικά και εκλογικά την κυβέρνησή του. Δεν μπορεί να παραβιάζει το νόμο και να υπονομεύει την ίδια την Αυτοδιοίκηση για να προσποριστεί μικροπολιτικά οφέλη ο αρχηγός του, κ. Σαμαράς, και ο κυβερνητικός του εταίρος, κ. Βενιζέλος.

Και, κυρίως, ας συνειδητοποιήσει συνολικά η κυβέρνηση πως η πολιτική των μηχανορραφιών, της παρανομίας και του αντιδημοκρατικού κατήφορου που έχει υιοθετήσει, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, έχει “κοντά ποδάρια”. Και τα αδιέξοδά της είναι ήδη ορατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου