Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ" : "Το Σαββατοκύριακο στην Κ.Ε. οι υποψηφιότητες για δήμους - περιφέρειες"

Πηγή : www.avgi.gr
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίσιμη πολιτική μάχη των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών. Απόψε Παρασκευή θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμμματος προκειμένου να καταλήξει στην εισήγηση για τα ονόματα των υποψηφίων για τις 13 περιφέρειες της χώρας, για την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Κάραβελ. Το τελευταίο διάστημα, οι επαφές της ηγεσίας του κόμματος με τα στελέχη και τους βουλευτές έχουν πυκνώσει και, μέχρι και χθες πραγματοποιούνταν οι συνεδριάσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα το πρωί, προκειμένου να "κλείσουν" οι υποψήφιοι που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει καταλήξει στα 13 ονόματα που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα σε μια εκλογική αναμέτρηση που, όπως έχει υπογραμμίσει ο επικεφαλής του Αλέξης Τσίπρας, αποτελεί μια κρίσιμη πολιτική μάχη, δεδομένης της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην παρούσα φάση. Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δοθεί, σε συνδυασμό βέβαια και με τις ευρωεκλογές, ένα ισχυρό μήνυμα από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενάντια στην κυβέρνηση Σαμαρά και τη μνημονιακή πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει.
Χ.Σ.
* Σημείωση : Η συνεδρίαση της Κ.Ε. θα πραγματοποιηθεί στο CINE Κεραμεικός και όχι - όπως εκ παραδρομής γράφτηκε - στο Κάραβελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου